MAKTABGACHA TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIM - TARBIYA BERISH YO‘LLARI - Toshmatova Mamlakat Kalonboyevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maktabgacha ta’lim tashkilotlari umumiy turdagi maktabgacha ta’lim  tashkiloti,  ko‘p  tarmoqli  ixtisoslashtirilgan  maktabgacha  ta’lim  tashkiloti, inklyuziv guruhlarga ega maktabgacha ta’lim tashkiloti, qo‘shma turdagi maktabgacha ta’lim tashkiloti kabi turlarda tashkil etilishi va vazifalari keltirilgan