MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINING MAQSAD VA VAZIFALARI, TA’LIM SAMARADORLIGI YUKSALTIRISH - Bekniyozova Manzura Jumabayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimining  maqsad  va vazifalari va ta’lim tizimini yanda takomillashtirish haqida aytib o‘tilgan.