MEN O‘Z KASBIMNI SEVAMAN - Z.T.Umirzakov,; N.E.Oktamova, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Har  bir  inson  dunyoga  kelibdiki,  hayotda  oʻz  oldiga  qoʻygan maqsadi boʻladi. Hayotda oʻzi xoxlagan narsalarga erishishi, buning natijasida baxtli yashashi  mumkin.  Sevimli  kasbni  tanlashda  avvalo  odam  oʻzining  his-tuygʻulariga eʼtibor berishi lozim. Odam jamoat oldida oʻzini tutishi ham muhim oʻrin egallaydi. Odamlar bilan bevosita aloqada boʻladiganlar shirin soʻz va gapga usta boʻlishi kerak.