GLOBAL EKOLOGIK MUAMMOLAR TAHLILI - N.Xusanova; M.Ismoilova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda dunyoda insoniyat oldida yuzaga kelgan global ekologik muammolar va ularning kelib chiqish sabablari, shuningdek, bu muammolarni yechimi haqida so`z yuritiladi.