MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MULTIMEDIA VOSITALARINI TAʼLIM JARAYONIDA SAMARALI QOʻLLASH - Abdullayeva E'tibor Mahmudjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida multimedia vositalarini  ta’lim  jarayonida  samarali  qo‘llash  masalalari  yoritilgan.  Multimedia texnologiyalarining tarixiy shakllanishi, uning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni va pedagogik ahamiyati tahlil qilingan.