BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDA BARVAQT KASBGA YO'NALTIRISHNING AFZALLIKLARI - Tursunov Abdulxamid Alisher o'g'li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqola orqali muallif boshlang'ich sinf o'quvchilarining yosh  davri  psixologiyasi,  ularning  kasbiy  qiziqishlari  xaqida  so'z  yuritiib  o'tgan. Maqola bilan tanishar ekansiz kasbiy bilm- borasidagi savollaringizga javob olasiz.