RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA TADBIRKORLIK SUB’EKTLARI FAOLIYATI RIVOJLANISHINING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Inoyatov Abdullo Xikmatilla o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  tadbirkorlik  sub’ektlari  eksportini rivojlantirishda  raqamli  platformalardan  foydalanishni  takomillashtirishga bag‘ishlangan bо‘lib, bunda О‘zbekistonda raqamli platformalar asosida tadbirkorlik sub’ektlari  eksportning  rivojlanish  holati  va  uning  istiqbolli  yо‘nalishlarini  ishlab chiqish masalalari tadqiq etilgan.