OTORINOLARINGOLOGIK KASALLIKLARNI SURUNKALI BUYRAK YETISHMOVCHILIGI BO‘LGAN BEMORLARDA KLINIK KECHISHI VA DIAGNOSTIK MEZONLARINI TAHLIL QILISH - D.M. Nabieva; N.E.Mahkamova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  ilmiy  maqola  surunkali  buyrak  kasalligi,  xususan, surunkali  buyrak  yetishmovchiligi,  transplantatsiyadan  oldin  va  keyin  hamda  LOR a'zolaridagi patologik o'zgarishlar bo'yicha mavjud bilimlarga umumiy nuqtai nazarni taqdim  etadi.  Kalit  so'zlar:  surunkali  buyrak  yetishmovchiligi,  buyrak transplantatsiyasi retsipienti, sensorinevral eshitish qobiliyatini yo'qotish, otoakustik emissiya, qisqa kechikishli eshitish potensiallari