XOR SANʼATINING RIVOJLANISHI VA KO‘P OVOZLIKNING O‘RNI VA AHAMIYATI - SHAXLO ISAKOVA (TADQIQOTLAR, 2026)
Anatatsiya: Ushbu maqolada xorning kelib chiqishi va undagi ko‘p ovozlikning o‘rni haqida ma’lumot berilgan.