“O’QUVCHILARDA VIRTUAL DUNYOQARASHNI RIVOJLANTIRISHNING MA’NAVIY-AXLOQIY NEGIZLARI” - Latipova Sh.; O’roqova Sh.; Olimova R.; Qudratova S. (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  XXI  asr  axborotlashgan  jamiyat  sharoitida raqamli  texnologiyalar  inson  hayotining  barcha  jabhalariga,  xususan, taʼlim-tarbiya jarayoniga  chuqur  kirib  kelganligi,  internet  tarmoqlari,  mobil  qurilmalar,  ijtimoiy platformalar  va  sunʼiy  intellekt  vositalari  bolalarning  dunyoqarashi,  tafakkuri, qadriyatlari va ijtimoiy xulq-atvoriga bevosita taʼsiri yoritilgan.