SHAXSNING RIVOJLANISHIDA TO’G’RI MULOQOT O’RNATISHNING AHAMIYATI. - Jumaniyazova Shaxnoza Shavkatovna,; Yusupova Mahliyo Narimon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya:  Shaxsning  rivojlanishiga  ta’sir  etuvchi  nutq  usullari  va  muhum omillar , har bir yosh davrlardagi bolalar psixologiyasi va ular bilan to’g’ri munosabat bo’lish to’g’ri muloqot o’rnatish.