SHAXS SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI IJTIMOIY –PSIXOLOGIK OMILLAR - Allaberganova Dilnoza Davlatovna,; Raximova Gulirayhon Umidbek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Shaxs- kishilik jamiyatida yashaydigan ,faoliyatni  biror  turi  turi bilan shug’illanadigan ,til orqali atrofdagilar bilan normal muloqatda bo’la oladigan, ongi yuksak  rivojlangan komil insondir.