KASB HUNARGA YO’NALTIRISHDA “KASBLAR OLAMIGA SAYOHAT’ TRENINGINI O’TKAZISHNING AHAMIYATI. - Bobojonova Muxlisa Qo‘ziboyevna,; Qalandarova Zubayda Ro‘zmatovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anatotsiya:Ta’lim  muassasasida  o‘quvchilarni  kasb  hunarga  yo’naltirish  va to’g’ri  kasb  tanlashga    ko‘maklashish,  ma’lum  bir  sohaga  qiziqish  layoqatini aniqlovchi metodikalar haqida ma’lumot berilgan.