DEVIANT XULQ-ATVORLI O’QUVCHILARNI KORREKSIYA QILISHDA ART-TERAPIYA QO’LLANISHI - Bobojonova Muxlisa Qo‘ziboyevna,; Qalandarova Zubayda Ro‘zmatovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Ushbu maqolada deviant xulqli bolalar va ularni korreksiya qilishda foydalaniladigan  metodlar  ,  ayniqsa  art-terapiyaning  muhum  tomonlari  haqida ma’lumot lar keltirib o’tilgan.