ZO’RAVON XULQ-ATVORIGA EGA BOLALAR BILAN KORREKSION ISHLAR. - Razzakova Nargiza Farxodovna,; Allaberganova Dilfuza Zarifboyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya:bolalarda  zo’ravonlik  ,  tajavvuzkorlik  qilish  kabi  xulq-atvor belgilarini rivojlantiruvchi va ularning oldini olish usullari .