AGRESSIYA BELGILARINI RIVOJLANTIRUVCHI OMILLAR - Yakubova Sevara Shovkatovna,; Abdullayeva Husniya Muxtor qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Bolalarda  agressiya , agressivlik qilish kabi xulq-atvor belgilarini rivojlantiruvchi va ularning oldini olish usullari .