XARAKTER TAVSIFI HAMDA UNING TURLARI - Xodjayeva Ozoda Rustam qizi,; Ibodullayeva Intizor Ibodullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada    xarakternning  xususiyatlari,  tavsifi  hamda  ularning turlari haqidagi ma’lumotlar keltirib o’tilgan.