TILLARNI O’RGANISHDA IJTIMOIY TARMOQLARNING AHAMIYATI - Berdiqulova Mahbuba; Abdurashidova Farangiz Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur  maqolada  zamonaviy  axborot  texnologiyalari,  xususan,  ijtimoiy tarmoqlarning  chet  tillarini  o‘rganishdagi  o‘rni  va  samaradorligi  tahlil  qilinadi. Ijtimoiy tarmoqlarning til o‘rganuvchilar uchun yaratayotgan imkoniyatlari, muloqot muhiti va motivatsiyaga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, Facebook, Instagram, Telegram va  YouTube  kabi  platformalardan  ta’lim  maqsadlarida  foydalanishning  afzalliklari hamda metodik tavsiyalar asoslab berilgan.