MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYA JARAYONIDA ZAMONAVIY INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMYATI - Sharafutdinova Sevara Tolibjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  ta’lim  sifatini boshqarish, zamonaviy ta’lim jarayonini tashkil etishda direktor o‘rinbosarining roli hamda  tarbiya  jarayonida  innovatsion  metodlardan  foydalanishning  ahamiyati yoritilgan.