GAZ SAMARADORLIGI KO‘RSATKICHLARINI YAXSHILASH KONSEPSIYASI SILINDRLI TRANSPORT VOSITALARIDA - U.Sh. Muxammadiyev,; E.O‘rinov, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  silindrli  ichki  yonuv  dvigatellari  bilan jihozlangan  transport  vositalarida  gaz  (yonilg‘i) samaradorligini oshirish  masalalari tahlil qilinadi. Yonilg‘i sarfini kamaytirish, dvigatelning foydali ish koeffitsiyentini oshirish  hamda  ekologik  ko‘rsatkichlarni  yaxshilashga  qaratilgan  zamonaviy texnologiyalar va yechimlar ko‘rib chiqiladi.