OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA JINOYATCHILIKNI OLDINI OLISHNING MUHIM IJTIMOIY-PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Mansurova Guluzro Bahodirjon qizi; Nazirova Zulxumorxon Zuhriddin qizi; Raximova Feruzaxon Zokirjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilar  o‘rtasida  jinoyatchilikning  oldini  olish masalalari,  uning  ijtimoiy  va  psixologik  omillari  hamda  profilaktika  yo‘nalishlari yoritiladi. Shuningdek, maktab, oila va jamiyat hamkorligining ahamiyati, amaliyotchi psixolog va pedagoglarning vazifalari tahlil qilinadi.