MAKTAB O’QUVCHILARIGA MOTIVATSIYA BERISHNING PSIXOLOGIK USULLARI HAMDA IJOBIY MOTIVATSIYANI SHAKLLANTIRISH BOSQICHLARI - Saidmuradova Gulchexra Muxamedovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur  maqolada  maktab  o‘quvchilariga  motivatsiya  berishning  psixologik usullari,  ularning  o‘quv  faoliyatiga  ta’siri  hamda  motivatsiyani  oshirish  yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning ichki va tashqi motivatsiyasini rivojlantirishda pedagog va psixologning roli tahlil qilinadi.