O’QUVCHILARDA KASBIY QIZIQISHLARNING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Quchqorova Lola Ruziyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: O‘smirlik  yoshidagi o’quvchilarni kasbga yo’naltirish bo‘yicha ish  olib  borishda  har  bir  o’quvchining  individual  imkoniyatlari  hamda  o‘zi  yashab turgan  mintaqadadagi  muayyan  kasblarga  ehtiyojni  hisobga  olish  zarur.  Biz  faqat o’quvchilar bilangina emas, balki ularning ota-onalari bilan ham muntazam ish olib borishimiz  kerak.  Chunki  oila  kasbga  yo‘llashning  eng  ta‘sirchan,  shu  bilan  birga yomon   boshqariladigan omilidir.