PEDAGOGLAR JAMOASINI BOSHQARISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Gapparova Zilola Shermamatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  pedagogik  jamoani  muvaffaqiyatli boshqarish uchun jamoa tarkibini o’rganish, kamchiliklarini korreksiyalash va haqiqiy pedagogik  jamoa  sifatida  shakllantirishga  oid  qarashlar  o‘z  ifodasini  topgan. Shuningdek,  Jamoada  ishlash  ko’nikmalarining  rivojlangan  darajasi  ham muvaffaqiyatli  jamoa  uchun  asosiy  omillardan  biridir.  Jamoada  ishlash  muloqot vositasida  amalga  oshadi.  Pedagogik  jamoaning  rivojlanishida  shaxslararo  muloqot muhim ahamiyatga ega.