INSON QOBILIYATI VA ISTE’DODI TURLARI VA UNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Ibrogimova Yulduz Baxodirovna,; Otajonova Shohida Jaloladdinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Bolalar qobiliyatini rivojlantirish  , o’quvchilarni  iste’dodini bilish usullari , har bir yosh davrini o’ziga xos holatlari va bolalar bilan to’g’ri munosabat o’rnatish mudrab yotgan layoqatni yuzaga chiqarish.