KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING RUXIY HOLATI - Sultanova Svetlana Allambergenovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA:Mazkur  maqolada  kichik  maktab  yoshidagi  bolalarning shaxsiyati va xulq atvori rivojlanishidagi muammolar haqida fikir yoritilgan. Ushbu muammolarni bartaraf etish usullari bayon etilgan.