ELEKTRON JADVAL YARATISH VA BOSHQARISH - Rasulova Feruzaxon Uktambek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Elektron  jadvallar  zamonaviy  axborot  texnologiyalarining  eng  muhim vositalaridan  biri  bo‘lib,  ma’lumotlarni  tartibga  solish,  hisob-kitoblarni avtomatlashtirish  va  tahlil  qilish  imkonini  beradi.  Ushbu  maqolada  elektron  jadval yaratish va boshqarishning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqiladi.