ERKIN VOHIDOV TARJIMALARIDA MILLIY USLUB VA UMUMINSONIY QADRIYATLAR - Ahmadjonova Zuhra Farhod qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Erkin Vohidovning tarjimonlik faoliyati milliy uslub  va  umuminsoniy  qadriyatlar  nuqtayi  nazaridan  tahlil  qilinadi.  Muallifning tarjimalari  orqali  o‘zbek  tilining  badiiy  imkoniyatlari,  xalqona  iboralar  va  poetik ohanglari hamda tarjima nazariyasidagi milliy ruh va ijodiy yondashuv yoritiladi.