KOMPYUTER OPERATORLARINI TAYYORLASHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Ataxanova Shiyrin Rejepovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA  Mazkur  maqolada  kompyuter  operatorlarini  tayyorlash jarayonida  zamonaviy  pedagogik  texnologiyalardan  foydalanishning  ahamiyati, samaradorligi  va  amaliy  jihatlari  yoritilgan.  Ta’lim  jarayonida  interaktiv  metodlar, raqamli  vositalar  va  innovatsion  yondashuvlar  orqali  o‘quvchilarning  kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan.