MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA ERTAK TERAPIYA ORQALI BOLALARNING EMOTSIONAL RIVOJLANISHINI SHAKLLANTIRISH - Moʻminova Dilnoza Muqumjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning emotsional rivojlanishida ertak terapiyaning o‘rni yoritilgan. Ushbu metod bolalarda empatiya, emotsional barqarorlik va ijtimoiy ko‘nikmalarni shakllantirishga xizmat qiladi.