MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA INKLYUZIV TA’LIMNI SAMARALI TASHKIL ETISHNING INNOVATSION USULLARI - Abdullayeva Shaxnoza Abduvahabovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida inklyuziv ta’limni samarali tashkil etishning innovatsion usullari yoritilgan. Unda alohida ta’lim ehtiyojiga  ega  bolalarni  qo‘llab-quvvatlash,  zamonaviy  pedagogik  texnologiyalarni joriy etish hamda ta’lim jarayonida teng imkoniyatlar yaratish masalalari tahlil etiladi.