INTEGRATSIYALASHGAN TA’LIM MENEJMENTINING SAMARADORLIGINI ANIQLASH BO‘YICHA TAJRIBA-SINOV ISHLARI - Djurayeva Gavhar Nuriddin qizi; Melibayeva R N (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur tezisda integratsiyalashgan ta’lim menejmentining ta’lim jarayonidagi  samaradorligini  aniqlash  masalalari  yoritilgan.  Tadqiqot  jarayonida zamonaviy  ta’lim  menejmenti  yondashuvlari,  fanlararo  integratsiya  asosida boshqaruvni  tashkil  etish  mexanizmlari  hamda  ularning  ta’lim  sifati  va  boshqaruv samaradorligiga  ta’siri  o‘rganildi.  Tajriba-sinov  ishlari  umumta’lim  va  oliy  ta’lim muassasalari misolida olib borildi. Tadqiqot natijalari integratsiyalashgan yondashuv asosida ta’limni boshqarish pedagogik jarayon samaradorligini oshirishini ko‘rsatdi.