AVERE VA ESSERE FE’LLARINING INGLIZ TILIDAGI HAVE VA TO BE FE’LLARI BILAN UYG’UNLIGI - Xodjiyeva Gulchehra Norovna,; Sharipova Maxliyo Nurulla qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  italyan  tili  grammatik  tizimida  muhim  o‘rin tutuvchi avere (“bor bo‘lmoq, ega bo‘lmoq”) va essere (“bo‘lmoq”) fe’llarining ingliz tilidagi  have  hamda  to  be  fe’llari  bilan  grammatik  jihatdan  uyg‘unligi  yoritilgan. Shuningdek, ularning hozirgi zamondagi tuslanishi, ma’nodagi o‘xshashlik va farqlar, birikmalari hamda qo‘llanish sohalari misollar orqali izohlanadi.