RAQAMLI LEKSIKOGRAFIYA: ELEKTRON LUG‘ATLAR VA LINGVISTIK MA’LUMOTLAR BAZASINI YARATISH TAMOYILLARI - Islomova Feruza Vahhobjon qizi,; Xomidova.M, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  an’anaviy  leksikografiyaning  kompyuter lingvistikasi ta’sirida transformatsiyalashuvi, elektron lug‘atlarning turlari va ularni shakllantirishdagi zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi.  Annotation: This article analyzes the transformation of tradi