YOSHLAR VA TA’IM- KELAJAK POYDEVORI - Risqulova Charos, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yoshlar va ta’limning jamiyat taraqqiyotidagi strategik ahamiyati kengaytirilgan faktlar asosida yoritiladi. Inson kapitali nazariyasi, innovatsion  iqtisodiyot,  raqamli  transformatsiya  hamda  davlat  siyosati  misolida ta’limning iqtisodiy va ijtimoiy rivojlanishga ta’siri tahlil qilinadi.