XIZMAT MADANIYATI KONTEKSTIDA YETAKCHILIK: USLUBLAR, AMALIY MISOLLAR VA XATOLAR - Mirjafarova Aziza Javohirovna,; Ismatillayev Bekjon Nizom o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya;  Ushbumaqolada    xizmat  madaniyati  va  yetakchilik  o‘zaro bog‘liqligini,  rahbarlik  uslublari,  qaror  qabul  qilish  mexanizmlari  va  xodim motivatsiyasiga ta’sirini tahlil qiladi. Milliy va xalqaro tajriba asosida xizmat sifatini oshirish, mijoz qoniqishi va tashkilot barqarorligini ta’minlashdagi samarali yechimlar ko‘rsatildi.