HISSIY ZO’RIQISHLARINI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Xayitova Yayra Xoliyarovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  muallif  hissiy  zo’riqish  hamda  emotsional zo’riqishlarni  korreksiyalashning  ijtimoiy-psixologik  xususiyatlari  haqida  so’z yuritadi.