SUN’IY INTELLEKTNING JAMIYAT RIVOJIDAGI O‘RNI - Nizomidinova Bibixojar Sirojidin qizi,; Xomidova Malohatxon, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining zamonaviy jamiyat rivojidagi o‘rni, uning iqtisodiy, ijtimoiy, madaniy va texnologik jarayonlarga ta’siri  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  sun’iy  intellektning  istiqbollari,  afzalliklari  va yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan muammolari ilmiy nuqtai nazardan ko‘rib chiqiladi.