PERSONALNI BOSHQARISH ASOSLARI VA TAMOYILLARI - Tashnazarov Rustam,; Tursunova Maftunabonu, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta’lim menejmenti doirasida personalni boshqarishning asosiy tushunchalari,  vazifalari  va  tamoyillari  yoritilgan.  Ta’lim  muassasalarida  samarali boshqaruvni  tashkil  etishda  inson  omilining  ahamiyati,  pedagogik  va  psixologik yondashuvlar asosida personal bilan ishlashning usullari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim tizimida rahbarning roli va boshqaruv madaniyati masalalari ko‘rib chiqilgan.