SHAXSDA O‘ZIGA BO‘LGAN ISHONCHNI MUSTAHKAMLOVCHI PSIXOTEXNIKALAR - Rahimova Gulxayo Alisherovna,; Tursunova Maftunabonu Baxtiyorjon qizi TAFU pedagogika va psixologiya, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxsda o‘ziga bo‘lgan ishonchni shakllantirish va  mustahkamlashda  psixotexnikalarning  ahamiyati  yoritilgan.  O‘ziga  ishonchning shaxs rivojidagi o‘rni, uning yetishmasligi natijasida yuzaga keladigan  muammolar tahlil  qilingan.  Shuningdek,  o‘ziga  bo‘lgan  ishonchni  oshirishga  xizmat  qiluvchi samarali psixotexnikalar va ularni amaliyotda qo‘llash yo‘llari ko‘rsatib berilgan.