OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING OʻQUVCHILAR ONGIGA IJOBIY VA SALBIY TAʼSIRLARI HAMDA PSIXOLOGIK MASALALARI - Qodirqulova Shahnoza Azizmuratovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ommaviy  axborot  vositalarining  (OAV) o‘quvchilar ongiga ta’siri, uning ijobiy va salbiy jihatlari hamda psixologik masalalari yoritilgan. Matn maktab psixologi va o‘qituvchilar uchun amaliy tavsiyalarni ham o‘z ichiga oladi.