PEDAGOGLAR ORASIDA STRESSNI BARTARAF ETISH - Idrisov Farrux Muqimovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  pedagoglar  orasida  stressning  yuzaga  kelish sabablari,  uning  kasbiy  faoliyatga  ta’siri  hamda  stressni  kamaytirish  va  bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritilgan.