MAKTAB OʻQUVCHILARI ORASIDA CHARCHOQ VA STRESSNING YUZAGA KELISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Siddiqova Sadoqat Qovuljon qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktab  o‘quvchilari  orasida  charchoq  va stressning  paydo  bo‘lishiga  sabab  bo‘luvchi  psixologik  omillar,  ularning  o‘quv faoliyatiga ta’siri hamda oldini olish yo‘llari yoritilgan.