OGʻIR XULQLI BOLALAR BILAN ISHLASHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING OʻRNI - Nodirova Zulfira Xakimovna,; Nodirova Zulfira Xakimovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  og‘ir  xulqli  bolalar  bilan  ishlash  jarayonida maktab amaliyotchi psixologining o‘rni, uning vazifalari hamda samarali psixologik yondashuvlar yoritilgan.