OILADAGI MUNOSABATLARNING BOLALAR PSIXOLOGIYASIGA TAʼSIRI ,OILADA FARZAND TARBIYASI - Jumayeva Zarnigor Ahatovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  oiladagi  munosabatlarning  bolalar psixologiyasiga ta’siri, oila muhitining bolaning ruhiy rivojlanishidagi o‘rni hamda ijobiy va salbiy munosabatlarning oqibatlari yoritilgan.  Shuningdek, ota-onalarning farzand  tarbiyasidagi  roli  va  sog‘lom  psixologik  muhit  yaratish  masalalari  tahlil qilingan.