IQTISODIY O‘SISHNING EVOLYUTSION VA INSTITUTSIONAL DETERMINATLARI: O‘ZEKISTONNING RAQAMLI TRANSFORMATSIYA DAVRIDAGI (2023-2025) DINAMIK MODELI - Iskandarov Bekzod,; Iskandarov Mehroj, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola O‘zbekistonda iqtisodiy o‘sishning evolyutsion va institutsional  determinantlarini  tahlil  qiladi.  Unda  mamlakatning  raqamli transformatsiya  davridagi  (2023-2025  yillar)  dinamik  rivojlanish  modeli  ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot iqtisodiy o‘sishga ta'sir etuvchi asosiy institutsional islohotlar va texnologik  innovatsiyalarni  o‘rganadi.  Mualliflar  raqamli  iqtisodiyot  sharoitida barqaror o‘sishni ta'minlash bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqadi.