DAVLAT TILIDA ISH YURITISHDA IMLO ME'YORLARI VA PUNKTUATSIYA: MATN MAZMUNINI HUQUQIY HIMOYA QILISH OMILI - Fayziyeva Laylo Muzaffar qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola davlat tilida ish yuritishda imlo va punktuatsiya me’yorlarining  huquqiy  himoyaga  ta’siri  masalasini  o‘rganadi.  Matn  mazmunining aniqligi,  to‘g‘ri  yozilishi  va  punktuatsiya  belgilari  rasmiy  hujjatlarning  qonuniy kuchini  ta’minlash,  chalkashliklarning  oldini  olish  va  huquqiy  himoyani mustahkamlashda muhim ahamiyatga ega ekanligi ko‘rsatildi.