OʻQUVCHILARNING RIVOJLANISHIDA METODLARNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Matyoqubova Xurshida Qoʻziboyevna; Madraximova Maftuna Ravshonbekovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  o‘quvchilarning  har  tomonlama  rivojlanishida  ta’lim metodlarining psixologik ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, turli o‘qitish usullarining o‘quvchilarning fikrlashi, motivatsiyasi va shaxsiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilingan.