EPITELIY TO‘QIMASI MAVZUSINI O‘QITISHDA VIRTUAL EKSPERIMENTLARDAN FOYDALANISH METODIKASI - A.M.Negmatova; B.B.Akbarova; F.M.Topilova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Zamonaviy  ta’lim  tizimida  tabiiy  fanlarni  o‘qitishda  innovatsion texnologiyalardan  foydalanish  muhim  ahamiyat  kasb  etmoqda.  Ayniqsa  biologiya fanini  o‘qitishda  murakkab  biologik  tuzilmalarni  tushuntirishda  ko‘rgazmali  va interaktiv  metodlarning o‘rni  katta.  Mazkur  maqolada  epiteliy  to‘qimasi  mavzusini o‘qitishda virtual eksperimentlardan foydalanishning metodik asoslari va pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi.