OʻSMIR YOSHDAGI O’QUVCHILARDA ZARARLI ODATLARGA NISBATAN PSIXOLOGIK KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Bekkamova Nargiza Oltiboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarda zararli odatlarga nisbatan salbiy munosabatni  shakllantirish,  ularning  oldini  olishda  psixologik  yondashuvlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarda sog‘lom turmush tarzini rivojlantirish hamda ijobiy xulq-atvor ko‘nikmalarini shakllantirish usullari tahlil qilingan.